onsdag 30 december 2015

Petting zoo


Räka hade kolråt kvar ifrån igår! Och hade lagt morot i blöt :P

Jag var igen orkeslös och Mino fick bli utan aktivering. Räka tog jag först till ridbanan för att springa av sig lite och sedan tog vi och promenerade. Jag passade på att plocka lite grankvistar igen och Räka visade ingen som helst rädsla för att jag bar runt på ikea-påse.
På vägen hem stannade vi och jag matade fåren med lite morot och bad Räka komma fram och hälsa. Han fegade lite, men kom sedan på att det var rätt kul. Räka tycks gilla att peta på andra djur, han har mest erfarenheter av katter och hundar sedan tidigare, men nu har han utökat med att klappa får. Laman smög fram och tittade på, men backade undan när Räka försökte närma sig.


Räka och lama var båda lite spända över att stirra på varandra. När Räka försökte smyga sig närmare gick fröken lama iväg.


Räka gillar att hälsa på djur. Han verkar tro att alla är hans nya bästa vän.


Jag gillar själv får väldigt mkt. De är väldigt söta och trevliga :) Och kolla bara munnen på denna! Hur söt som helst :D Ser ut som att hon ler med.

1 kommentar:

  1. Vad modig han är din kille!
    Hahaha, laman är ju så söt... fåren med såklart.

    Jag har alltid varit lite sugen på att ha får, men klippningen gör att jag inte vågar. Tänk att få ha ett gäng mammor och kanske något lamm, lammen är så sjukt söta.

    Ja vem vet, man kanske kan låna några i sommar som kan äta av hagen ordentligt :)

    SvaraRadera