måndag 20 juni 2016

Räka var riktigt trevlig


Blir bara bilder på Räka idag :) Räka är smart och väljer att stå under träden när det är varmt och insekter, här springer han ut ifrån träden då jag ropade på honom.

Dagens stallbesök gick mest åt att beundra Isabellprinsen, mina flickor fick bara kvickt besök där Mino åt kraftfoder, jag visiterade dem och gullade med Nirma medan Mino åt.


Räka spanar, flickorna i hagen nedanför springer och busar rätt ofta, vilket Räka inte alls tycks förstå...

Ägnade lite extra tid med Räka, dels för att han var riktigt trevlig idag och dels för att han alltid blir sist i turordningen, vilket gör att det är då jag är trött och börjar få ont om tid.


Jag har väldigt lågt intresse för pälsvård, så Räka håller på att få dreads...

Kan vara så att Räka var extra trevlig då han blivit lite insektsbiten och det kliade skönt ;) Men han var lite mer relaxed, inte lika på som han kan vara och inte lika neurotisk som han oftast är. Jätte trevligt!


Räka har börjat bli tuff på ett-åringen :/ Bra för Räka att hans självförtroende gått upp och att han känner sig stark och så, men jag tycker synd om Bävern. Räka har gått upp bra i vikt nu, går han upp mer är han fetare än vad jag tycker är önskvärt :PBlir bra om de kan släppas ihop med de andra snart igen.


Arg Räka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar