söndag 23 oktober 2016

Mino tränar

Så jag fastnade hemma med annat och kom ut först när det var mörkt och hann utöver insläpp av hästar (som var heltokiga, måste ha hänt något som skrämt dem; i nästan alla hagar så vägrade hästarna komma till grindarna och de var tokiga nästan hela bunten att leda, grrr) bara med flickorna. Men Räka överlever nog, förhoppningsvis hinner jag med honom imorgon.

Regnade och var trist så flickorna fick inviga sina ullfiltar. För jag har ju köpt dem varsin med, så jag har alltså tre stycken så att alla hästarna har varsin :P Typ enda saken jag långsiktigt varit nöjd med ifrån Hööks? Och de har nu tagit bort produkten ur sortimentet (såklart...). Nirma's bak ser helt klart bättre ut, idag hoppade jag över att ha in henne i spolspiltan och duscha henne.


Flickorna med ullfiltar. Typ bilder på exakta samma sak hela tiden ;P Men mina djur gör ju inte så mkt intressant egetnligen...

Dagens stora grej blev att klicka Mino mer för bakdelsflytt mot mig. Det gick bra, Mino började erbjuda lite allt möjligt däremot så jag klickade in att även flytta framdelen. Ryggning var helt borta däremot, fröken var inte alls med på noterna när jag bad henne ta något kliv bakåt, så det måste repeteras in på nytt... Annars gick det bra, Mino var mkt arbetsvillig och även om vi bara jobbade inne i stallet där det inte precis är så gott om utrymme så var det inga problem för henne. Jag delade upp träningen i 2 omgångar, första efter att de kommit in och andra några timmar senare när de torkat innan de skulle ut igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar