måndag 10 oktober 2016

Oh alla fina hingstar att titta på

Så breeders har gått föregående vecka och jag har undvikit att se sista åren när Patrik Kittel varit testryttaren, det har liksom tagit glansen ur ett underhållande huvudmoment utav årgångschampionaten för mig. Men iår hade de inte bara en ryttare de flesta säkert är mkt mer överens om, utan även har alla tre världsrekorden och vunnit alla stora mästerksap det finns att vinna; Charlotte Dujardin :D
Jätte kul att Dragon Welt som jag har förkärlek till van 4års championatet! Ångrar lite att jag inte betäckt med honom..

Sedan satt jag och tittade på Hannoveran-förbundets klipp på 2års hingstar som är upp för godkänande och auktion. Fanns flera godbitar.. Quaterback-Friedensfürst <3 vilken härlig rörelse genom kroppen och ser helt ren ut i traven! Alltså vilka aktiva leder bak på denna De Niro-Lauries Crusador xx!, vilket gummi genom kroppen! Flertal visar väldigt spännande trav men denna ser ut att även skritta. Eller denna söta Dr Watson-Dartagnon som ser mer ut som en växande unghäst än de andra mer välutvecklade, men vilka bakben! Franziskus-Rotspon någon? hade jag inte tackat nej till ;) Damsey-Wordly som visar fin både skritt och trav, jag är inte säker på om jag gillar fronten/bogen på den däremot..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar