måndag 21 november 2016

Idag klickades det

Så eftersom jag tog ordentligt hand om hästarna igår och borstade, smorde och hade mig så hoppade jag allt sådant idag. Det tar emot lite inombords då det ju ser så illa ut med lermonster, men jag smorde ju igår och är lite onödigt att spola då mer neoderma försvinner då med och jag gillar inte gnuggandet med borstar som blir för att få bort leran, jag tror att det överlag förvärrar saker. Så då hoppar jag hellre över att göra något någon/några dagar innan jag gör rent Ordentligt nästa gång.

Flickorna var först och jag har fått för mig att Mino ska göra sidepass över bom. Lite klick för att repetera flytt av baken och så försökte få Mino att stå över bommen.So far so good. Men att sedan ta sidvärtssteg över bommen var hon inte riktigt med på. Så vi tragglade en del med det.


I stort hela träningspasset med Mino och bommen.Uppkortad film på träningspasset ;)

Mino försökte även erbjuda att buga/stå på huvudet, stå på bommen och spansk skritt när hon tyckte att jag var otydlig. Och Nirma var föl/var ivägen och så kände hon lite på bommen.

Sedan Räka. Räka fick öva på att stoppa huvudet i grimman och inte i munnen. Räka lyckades även apportera spöet, det var lite svårt att få upp, men det gick till slut! Annars apporterar han mest bara sina apporter och vantar så kanske är bra att han får börja ta andra föremål nu med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar