lördag 11 februari 2017

Mino var pigg igen i onsdags


Jag leker med att få sidvärtsörelse på Mino. Var litet tag sedan igen så hon var lite tveksam till vad jag frågade efter.

Så jag var ute i onsdags på dagen och petade runt på mina hästar. Mino hade igen en bra dag där hon var på om att komma in och ville jobba. Så vi var på ridbanan och hon fick träna mer mot sidvärtssteg igen. Nirma var pigg och försökte även busa lite.
Vid kraftfodring i hagen utav tjejen som jobbar i stallet så går Nirma till krubborna och slåss om att få krubb, Mino har helt gett upp på det.


Flickorna på ridbanan.


Så här ser Nirma ut när hon är besvärad av att jag springer ifrån henne så att hon måste springa med mig om hon vill fortsätta umgås.


Glad fölunge/åring med en massa mat.


Nirma har bra med vinterpäls.


Nirma nöjd med egen krubba.

Sedan Räka. Jag hade tänkt att tömköra Räka lite på ridbanan, men visade sig varit helslut ett längre tag på hösilage i hagen så prio nr 1 blev att han fick stå inne och äta hösilage och därför hann jag inte med annat. Räka var glad och trevlig, gick i stort helt utan stopp att leda in honom ifrån hagen och han var lite mer framåt så att det gick lättare att leka med att ha honom göra travfattningar när vi ledde ut & in.


Hej hungrig pluttehäst.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar