fredag 9 juni 2017

aningen bildbombande på PRE-hingsten


Så vi har inte riktigt haft tid att göra så mkt arbete med den gula PRE-pojken, planen har varit att ställa ut honom, men alla uställningar ställs hela tiden in... Likaså att avelsgodkänna honom har också fallit bort då PRE-avelsföreningen är helsnurrig och chanserna för att visa fram häst för det inte varit så lätt heller. Så han finns tillgänglig för avel för slumpsumma i år om någon är intresserad.
Liten barock herre som är såååå cool i psyket men det ändå finns gång i. Jag tror han dessutom är väldigt mkt som sin mor (som jag red in på grimma :P) där de kanske inte ser så mkt ut för världen när de står och hänger, men de växer under ryttare.


Skitsnäll att klänga på. Han var väll däremot inte säker på att han skulle stå still när jag råkade knäa honom i sidan däremot :P Stackars häst.


Rätt lagom storlek egentligen på häst. Vad fan är mina så stora för..?


Glanskungen även i vinterpäls.
Planen är väll typ att det är stor chans att det är jag som ska rida in herrn, även fast uppfödaren planerar flytta till värmland. Och att fortsätter jag rida han så trycker jag på att han skulle bli jätte fin i WE ;) ;)


Jag tar stuteri Paco Marti som förebilder och försöker få honom att busa och få resnings/bock bilder. Han är dock lite skötsam ibland för att få till så mkt till bus, men det går att plocka fram det med ;P


Jag kan förmedla uppgifter till ägaren eller berätta mer om någon är intresserad av att höra med om Ragge. Finns i Södermanland.
Betäckte två ston förra året, båda dräktiga. Hittills två i år, första är konstaterat dräktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar