fredag 9 juni 2017

blä blä blä

Så jag har haft dålig tid med bloggandet och mitt hästeri. Inget egentligen nytt; jag mår mentalt mer och eller mindre dåligt hela tiden och har längre tid haft sämre period. Mkt stress av skola och jobb. Mino fick somna in. Jag har inte ens orkat med att träna med unghästarna på grundläggande hanteringssaker.
Hade sett fram emot att åka bort ifrån vardagen, lära mig nytt, omge mig med positiv träning och bli lite pumpad på att komma hem och träna hästarna igen och få ny energi, för att träna R+ är skitkul och ger mig energi. Men Mustang Camp var skit på alla sätt och vis och jag var inte ens där 6 dagar utan flydde snabbt som attan. Jag återkommer med recenssion om hur jävla uselt det är när jag lugnat ner mig lite och samlat mig lite. Men det var så urilla att jag kommer lägga energi till att maila sponsorer, maila voläntar-sidor där de annonserar, leta upp all jävla social media jag kan och skriva recssensioner på, för man ska fan varna för människor och ställe så som detta!

Jag har även utökad vår familj med en ny medlem som jag tror inte varit med i bloggen ännu? En till chihuahua; Tindra. Quaddrupple roligt med färganlag för mig som genetiknörd! (black'n'tan, choklad, blå, brindle)

Blir bildbomb nu på typ en månads saker...


Räka är en växande ung man fortfarande och ser nu som 3åring fortfarande inte vidare klar ut i kroppen.. Jag tittar på honom och tänker att de flesta i hans ras och ålder är nu inridna och det känns väldigt främmande för mig, Räka ser inte alls klar ut för det och är nog inte mentalt vidare klar för det heller...  


Stuteriet har haft löss och ihop med att sto-åringarna inte fått i sig bra med foder så är de väldigt fula i pälsarna fortfarande...


Inte så som en åring borde se ut, sommartid dessutom... :(


Räka fortsätter vara bra morsgris.


hh matte stora fula baby


Eftersom jag började vara borta så hoppade andra människor in och skulle titta till/fodra mina hästar och det visade sig att Räka mkt väl kan bli omhändertagen utav andra. Min mor, min bästa stallkamrat/gulhästägare och min bästa fd stallkamrat har hoppat in och åkt ut och petat på mina hästar. Och båda mina hästar kommer rätt bra på inkallning för främmande personer större delen av tiden och går tydligen rätt okej att göra basic saker med.
Räka är rätt bra stöddig och tenderar nog till att inte vara så mkt nummer 2 eller 1,5 i flock-ordningen längre utan lutar mer och mer mot att vara nr 1.


Stöddig Räka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar